NIVELAČNÉ STIERKY: ZÁKLAD PRE DOKONALÉ PODLAHY

Čo je nivelačná stierka ?

Nivelačné stierky sú nevyhnutným prvkom v procese prípravy podlahy pred pokládkou finálnych podlahových krytín. Tieto špeciálne stierky slúžia na vyrovnanie nerovností a zabezpečenie rovného podkladu, čo je kľúčové pre dlhodobú trvanlivosť a estetiku podlahy.

Prečo zvoliť nivelačnú stierku?

  1. Dokonalé vyrovnanie: Nivelačné stierky eliminujú nerovnosti podkladu a zabezpečujú hladký povrch pre následnú pokládku dlažby, parkiet alebo iných materiálov.
  2. Vysoká priľnavosť: Nivelačky sa vyznačujú dobrou priľnavosťou k rôznym podkladovým materiálom, ako sú betón, cement a anhydrit, čo zabezpečuje stabilný a rovný povrch.
  3. Vysoká pevnosť: Moderné nivelačné stierky sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči širokému spektru mechanických a chemických vplyvov.
  4. Možnosti vyberania: Na trhu sú dostupné rôzne druhy nivelačných stierok, ktoré je možné prispôsobiť rôznym požiadavkám, či už ide o hrúbku, vysušenie alebo špeciálne vlastnosti ako je vodeodolnosť.

Možnost vyberania

Rýchla priechodnosť

Dokonalé vyrovnanie

Vysoká pevnosť

Rozdelenie a druhy nivelačných stierok

Samonivelačné potery možno rozdeliť niekoľkými spôsobmi. Prvým je rozdelenie podľa hrúbky liatej vrstvy:

  • tenkovrstvové potery – slúžia len na vyrovnanie existujúceho podkladu (hrúbka od 2 do 50 mm);
  • hrubovrstvové potery – používajú sa na vyrovnanie podkladu a ako samostatná podlahová podložka (hrúbka do 10 cm).
  • Pevnostné triedy – ponúkame interierové a exterierové nivelačky v rôznych pevnostných kvalitách.

Druhá divízia zahŕňa čas schnutia poteru:

  • rýchloschnúce potery – ideálne, ak chceme začať s ďalšími dokončovacími prácami na druhý deň po naliatí;
  • štandardné potery – môžete po nich chodiť už po niekoľkých hodinách (to je počiatočná doba schnutia poteru), ale pred začatím ďalšej práce by ste mali počkať, kým poter úplne vyschne, t.j. niekoľko alebo tucet dní.
  • Ponúkame kvality – 20MPa, 25MPa, 30MPa, 35MPa, 40MPa, 50MPa

 

 

 

 

Samonivelačný poter

Pracujeme v nových aj starých budovách, lejeme vyrovnávacie podlahy všade tam, kde je to potrebné. Široká škála profesionálneho náradia a bezprašných strojov nás chráni za každých okolností. Môžete si byť istí, že to zvládneme.

 

 

Služba nalievania samonivelačného poteru

Poskytujeme komplexné služby v oblasti liatia samonivelačných poterov. Kontaktujte nás a získajte ponuku alebo sa dozviete viac z nižšie uvedeného obsahu.

Ponúkame brúsenie poteru

Po realizácií v prípade požiadavky, Vám vieme zrealizovať prebrúsenie poteru. V cene 2,50 EUR/m2 + 50 EUR doprava. Brúsenie odporúčame po 3 týždňoch od realizácie poteru a závisí to aj od vyzretia poteru.

Máte záujem alebo sa chcete niečo opýtať?